فلزیاب و طلایاب دوباره به مبانی
دستگاه فلزیاب یکی از ابزارهای مفید برای پیدا کردن اشیاء فلزی در زمین است. طلایاب حرفه ای ، دستگاه فلزیاب و طلایاب حرفه ای نوعی دستگاه است که برای کاوش قطعات فلزی مفقود شده در زمین، زیر آب، دیوار یا اجسام دیگر استفاده می شود. این خدمات شامل تعمیرات تخصصی دستگاههای فلزیاب و طلایاب است که در اثر استفاده نادرست یا مشکلات فنی نیاز به تعمیر دارند. ابزار اندازهگیری لیزری نوعاً توانایی تولید بعضی محاسبات را دارند مثل مساحت یا حجم یک اتاق. علاوه بر برندهای ذکر شده ،شرکتهای دیگری نیز در زمینه تولید راکت بازرسی بدنی فعال هستند که میتوانید محصولات آنها را از جوانب مختلف مقایسه و بررسی نمایید. معمولان کنار قلعه ها ، روستا ها و شهر های قدیمی میتوان آنها را یافت و از لحاظ موقعیتی در جایی قرار دارند که مسیر تردد آنها فقط برای قبرستان بوده و آن راه کارایی دیگری نداشته است. طبیعتا حین کاوش بسته به ثبات و تغییر جنس خاک یا هر تغییر دیگری که دستگاه رو از بالانس خارج میکنه لازم هست این دکمه فشار داده بشه. البته برای عملکرد درست این سیستم باید حتما مولتی ترن ۲۶ همونطور که در قبل توضیح داده شد به درستی تنظیم شده باشه.
طبق تجربه اگر گارد شروع به کار لوپ حدود ۲۰ باشه ؛ با تنظیم گارد ۳۰ در حین کاوش نتیجه خوبی بدست میاد و بنظر میرسه این ارقام برای کارکرد این مدار استاندارد بوده. این قابلیت باعث میشه در حین کاوش روی خاک یک منطقه خیلی کمتر نیاز به استفاده از کلید Zero باشه. البته اگر از OP37 استفاده بشه بدلیل جریانکشی کمتری که داره افت ولتاژ کمتر هست. طبق تجربه اگر عدد Barrier روی کمترین مقداری تنظیم بشه که فقط گاهی تک بوق های بم از دستگاه شنیده بشه ؛ به اصطلاح فلزیاب در آستانه قرار گرفته و حداکثر قدرت سنس خودش رو خواهد داشت. در واقع اگر تنظیم گارد از مقداری که مناسب لوپ هست کمتر باشه دیگه فقط بوق ممتد خواهیم داشت و چیزی سنس نمیشه و راهش افزایش فلزیاب و طلایاب عدد گارد هست. در سمت راست ردیف پایین هم ولتاژ باطری با دقت ۰٫۱ ولت نمایش پیدا میکنه که نمایش صحیح این ولتاژ به تنظیم درست مولتی ترن ۲۶R بستگی خواهد داشت. باید توجه داشت که از بالا بردن این مقاومت نسبت به رقم ۶۸۰ جدا خودداری بشه چون نه تنها هیچ مزیتی از نظر برد نداره بلکه میتونه سبب حساسیت بیشتر به لایه های خاک و املاح بشه.
سیم پیچ های ترانسفورماتور باید به ورودی مدار وصل شوند. سپس آیسی ۱ یعنی ۷۶۶۲ رو جا میزنیم و ولتاژ سر سیم پیچ L3 که با -Up مشخص شده اندازه میگیریم که باید تقریبا ۱۲- ولت باشه. اشکال در آیسی ۵ یا ۶ و قطعات مرتبط هم میتونه باعث بروز این مساله بشه. البته چون با فشار دادن هر دکمه دستگاه در هر صورت نور صفحه هم روشن میشه ؛ در استفاده دستگاه در شب هم روش کار فلزیاب مشکلی وجود نداره. در صورت استفاده از باطریهای پلیمری که دارای قطع کننده ولتاژ در هنگام اتصال کوتاه هستن ؛ چون اون قسمت از باطری با خازنهای ظرفیت بالا در این مدار مشکل خواهد داشت و مدار بدرستی روشن نخواهد شد ؛ باید از یک دیود ۱N5819 درست بعد از باطری پلیمری استفاده بشه. در مرحله بعد U4 یعنی میکرو رو جا میزنیم که در صورت درست بودن همه قسمتهای قبلی باید صفحه ال سی دی روشن شده و اطلاعات دستگاه نشان داده بشه. مفرغ یا برنز یا برنج هم تقریبا در میانه این نمودار نشان داده میشه.
البته بشرطی که از دقت ولتمتر هم مطمئن باشیم! پس حتما قبل نصب این مولتی ترن باید به این نکته دقت کرد و بدرستی هم در مدار نصبش کرد چون اگر قطع هم باشه شانس سوختن میکرو بالا میره. میتوان از آن برای تصویرسازی سرعت سنجی دایلر، تصویر سازی بسیار سریع، هم چنان برای کاهش رنگ در لایدارهای همَدوس (coherent) استفاده کرد. این طلایاب گرت تنها فلزیاب امنیتی نیست، بلکه میتوان برای انجام جستجوهای واضح تر در جایی که حرکت در اطراف خم ها و منحنی ها لازم است، به خوبی کار کند. میتوان اعتبار یک نمایندگی را با خواندن نظرات و بازخوردهای مشتریان تایید کرد. پس در صورت استفاده از باطری لیتیوم و رگولاتور ۱۲ ولت باید حتما از ۵ سلول استفاده کرد. نباید بیشتر از ۰٫۵ ولت باشه که در این مدار بین ۰٫۱ تا ۰٫۳ ولت اختلاف بین این دو ولتاژ طبیعی هست. ذکر این نکته ضروریه که درست کردن این لوپ بیشتر در قسمت ساخت قالب نیاز به دقت و ظرافت داره. البته باید دقت کرد استفاده از رگولاتور ۷۸۱۲ در صورتی ولتاژ رگوله شده واقعی ۱۲ ولت رو خواهد داد که همیشه ولتاژ باطری بالاتر از ۱۵ ولت باشه.
اگر شما هر گونه سوالی در رابطه با کجا و نحوه استفاده از فلزیاب در ترب دارید، می توانید با ما در صفحه وب تماس بگیرید.